Goedkope kachel

Wanneer u op zoek bent naar een goedkope kachel, bent u bij Kortanova op de juiste plek. Kortanova importeert kachels en haarden rechtstreeks van de fabrikant, waardoor wij deze tegen een scherpe prijs kunnen aanbieden. Bij Kortanova draait het naast het aanbieden van een goedkope kachel om perfecte kwaliteit en service.

Een goedkope kachel van uitstekende kwaliteit

De kachels en haarden van Kortanova zijn van A-kwaliteit en het feit dat de meeste modellen aan te sluiten zijn op een nieuw of bestaand CV-systeem zorgt voor een behoorlijke besparing van de kosten op uw energierekening. Voor een goedkope kachel bent u hierom bij Kortanova op de juiste plek.

Persoonlijke service en advies bij Kortenova

Onze vakmensen beschikken over alle technische kennis om u te voorzien van informatie omtrent de installatie en onderhoud. In de meeste situaties raden wij aan om de kachel voor u te laten installeren zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bent u zelf specialist en wilt u zelf aan de slag met de installatie, dan kunnen we u altijd voorzien van deskundig advies. Neem een kijkje op de website of kom langs in onze showroom om het aanbod goedkope kachels van A-kwaliteit te bekijken.

Nieuws / Actueel