Guca kachel

De Guca kachel is de nieuwste kachel van onze eigen productie. Met de ervaringen en technische kennis rond merkkachels en merkhaarden, biedt Kortanova ook modellen aan van eigen merk. Eén van de modellen welke we ontwikkeld hebben is de Guca kachel. Deze kachel is zeer sfeervol en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor doorstaat deze alle keuringen en voldoet volledig aan de milieueisen welke de komende jaren worden ingevoerd.

Eigenschappen van de Guca kachel

Bij de productie is gebruik gemaakt van solide grondstoffen en materiaal. Hierbij zijn we zorgvuldig te werk gegaan waardoor de Gucu kachel netjes is afgewerkt zodat u er tientallen jaren van zal kunnen genieten. Bovendien is dit model voorzien van een dubbele glasruit, hierdoor is de warmtestraling beperkt en geeft het zijn warmte juist af aan het CV gedeelte. De afmetingen zijn als volgt: breedte 48 cm, diepte 45,1 cm en hoogte 77,3 cm.

A-kwaliteit voor een scherpe prijs

Kortanova levert kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij importeren kwaliteit kachels en haarden rechtstreeks van de fabrikant waardoor we het voor een concurrerende prijs kunnen verkopen. Ook ons eigen merk worden van hoge kwaliteit gemaakt en tegen een bijzonder scherpe prijs verkocht. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de juiste installatie, onderhoud en service. Een kachel van A-kwaliteit is de Guca kachel van Kortanova.

Nieuws / Actueel