Installatie van uw kachel snel en vakkundig

Kortanova heeft een rijk assortiment kwaliteit kachels en haarden waaruit u kunt kiezen. Voor elke gewenste situatie en budget hebben wij ongetwijfeld hetgeen dat u zoekt. Wij helpen en denken graag mee bij het uitzoeken van een kachel of haard dat aansluit op uw wensen. Onze service gaat echter een stuk verder dan alleen het helpen uitzoeken en verkopen van kachels en haarden. Want is uw nieuwe warmtebron eenmaal bezorgd, dan moet deze natuurlijk nog geïnstalleerd worden.

In de meeste gevallen kunt u de installatie van uw haard of kachel het beste laten doen, tenzij u natuurlijk zelf een specialist bent. Zelfs als er al een rookkanaal aanwezig is komt er vaak toch nog meer bij kijken dan u denkt.

Kortanova is u graag van dienst en informeert u van tevoren over de uit te voeren werkzaamheden voor het installeren van uw kachel. Wij melden u precies welke materialen (RVS pijpmateriaal, rozet, convectiventilator etc) er extra nodig zijn om uw installatie te kunnen realiseren. Zo weet u van tevoren wat de installatie u in totaal gaat kosten en komt u achteraf niet voor verassingen te staan.

Meer weten over de mogelijkheden voor installatie en reparatie van uw kachel of haard? Neem dan vrijblijvend contact op.

Nieuws / Actueel