Kachels Drenthe

Bent u op zoek naar een mooi aanbod van haarden of kachels in Drenthe? Kortanova is gevestigd in Mussel vlakbij Drenthe en hier kunt u terecht voor kachels en haarden van uitstekende kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Kortanova importeert de kachels en haarden rechtstreeks van de fabrikant. Dit maakt dat we een kachel tegen een concurrerende prijs kunnen verkopen.

Kwalitatief uitstekende kachels rond Drenthe

Kortanova heeft een groot aanbod aan kachels, haarden en houtgestookte CV kachels van hoogwaardige merken. Kortanova verkoopt onder andere kachels nabij Drenthe van Vi-Ka, Thermorossi, Prity, Horseflame, Eco2all, Stratford, Nordic fire, Olymberyl, Thorma en GreenECoTherm. Een specialiteit van Kortanova is dat de meeste kachels, haarden en ketels kunnen worden aangesloten op een bestaand of nieuw CV- systeem.

Jarenlang genieten van een goed onderhouden kachel

U kunt jarenlang genieten van de kachelsystemen welke Kortanova verkoopt. We geven u graag persoonlijk en goed advies over de installatie en het onderhoud van uw kachel. Wij kunnen indien gewenst volledig de kachel voor u installeren en jaarlijks het onderhoud voor u plegen aan uw kachel zodat de kwaliteit en veiligheid van uw mooie kachel gewaarborgd blijft. Zo voldoet de kachel volledig naar uw wensen en kunt u er optimaal gebruik van maken. U vindt deze kwalitatief uitstekende kachels in de buurt van Drenthe bij Kortanova.

Nieuws / Actueel