Voordelige kachel

Voor een prachtige en voordelige kachel bent u bij Kortanova op de juiste plek. Kortanova is gevestigd in Mussel en levert kwalitatief uitstekende modellen tegen scherpe prijzen. Bent u op zoek naar een voordelige kachel van A-kwaliteit? Het assortiment van Kortenova bestaat uit voordelige kachels en haarden van diverse topmerken als Vi-Ka, Thermorossi, Prity, Horseflame, Eco2all, Stratford, Nordic fire, Olymberyl, Thorma en GreenECoTherm.

Een voordelige kachel met bijbehorende service en kwaliteit

Bij Kortanova draait het om service en kwaliteit. De meeste modellen zijn aan te sluiten op zowel bestaande als nieuwe CV-installaties. Wij nemen graag de tijd om u de juiste en deskundige informatie te geven over de installatie en het gebruik. Op deze manier krijgt u meer inzicht in de technische kant van uw kachel en kunt u er tientallen jaren van gaan genieten. Voor informatie over de verschillende soorten kachels en haarden kunt u verder kijken op de website maar ook langskomen in onze showroom waar we de tijd nemen om u te woord te staan.

Vindt uw voordelige kachel bij Kortanova

Met een houtkachel kunt u uw gasverbruik verminderen en gaan genieten van een sfeervolle aanvulling op uw interieur. Kortanova is gespecialiseerd in de import en verkoop van kachels en haarden. Doordat we de modellen direct bij de fabrikant importeren, kunnen we deze tegen een scherpe prijs verkopen. Zo vindt u de voordelige kachel die u zoekt bij Kortanova.
 

Nieuws / Actueel